Gerechten

Hier vind je alle gerechten die je dit jaar kan proeven op Ostendaise. Alle gerechten werden voorgeproefd en geselecteerd door Gault&Millau.

willemhiele

Signature bisque Willem Hiele

Willem Hiele
Meer lezen
Tempura Ostendse oester
Nick Decombel

Tempura Ostendse oester

Haut
Meer lezen
barbristol

Salt-Grilled Mackerel (saba no shioyaki) - dune potato - smoked butter

Bar Bristol
Meer lezen
Noordzee loempia’s - kimchi noedelsalade - pinda Thaise basilicum dressing
Nick Decombel

Noordzeeloempia’s - kimchi noedelsalade - pinda - Thaise basilicumdressing

Kiss the Chef
Meer lezen
Noordzee vol au vent
Nick Decombel

Noordzee vol-au-vent

CultuurCafé De Grote Post
Meer lezen
Tagliatelle van zeekat - Doperwt - Munt - Sprot
Nick Decombel

Tagliatelle van zeekat - doperwt - munt - sprot

Ristorante Marina
Meer lezen
Arancini van mossel en kokkels, aioli dip van basilicum en gremolata
Nick Decombel

Arancini van mossel en kokkels, aioli dip van basilicum en gremolata

Roccia
Meer lezen
Belgische mosselen met Ensorbier en verse kruiden
Nick Decombel

Belgische mosselen met Ensorbier en verse kruiden

Brassi Casino & Brassi Grand Café
Meer lezen
barfoubert

Schelvis - bloemkool - picalilly - tuinkruiden

Bar Foubert
Meer lezen
Makreel/ gebakken/ avocado/ crunchy kruidensalsa
Nick Decombel

Gebakken makreel - avocado - crunchy kruidensalsa

Bistro Muccka
Meer lezen
"Woeste Wietink" met furikake, dashi, romanesco en zoet zure radijs
Nick Decombel

"Woeste Wietink" met furikake - dashi - romanesco - zoetzure radijs

Bistro Mathilda
Meer lezen
Noordzeekrab – sorbet van dille – granny smith appel
Nick Decombel

Noordzeekrab – sorbet van dille – granny smith appel

SAVARIN
Meer lezen
Boekweitpannenkoek met tartaar van makreel, groene kruiden, yoghurt en limoen
Nick Decombel

Boekweitpannenkoek met tartaar van makreel - groene kruiden - yoghurt - limoen

Lizette & Lucien
Meer lezen
Sint- Jacobsvrucht | boudin de mer ( witte pens ) | fregola | courgette  | chorizomayonaise | krokante ui
Nick Decombel

Sint-Jacobsvrucht - boudin de mer - fregola - courgette - chorizomayonaise - krokante ui

Le Bassin
Meer lezen
Steenbolk met groene asperge, sperzieboon en beurre blanc met Oostendse baron, krokantje van duindoorn
Nick Decombel

Steenbolk met groene asperge - sperzieboon - beurre blanc met Oostendse baron - krokantje van duindoorn

Heerlijk
Meer lezen
Gelakte hondshaai
Nick Decombel

Gelakte hondshaai - soba noodles - unagi saus - tom yum - tuin boon - erwt - limoen

Paroles Paroles
Meer lezen
Cannelloni met Noordzeekrab en pladijs, jus van grijze garnalen
Nick Decombel

Cannelloni met Noordzeekrab en pladijs, jus van grijze garnalen

Ensorito
Meer lezen
toope

Verse grijze garnalen “Caesar style”

Toope
Meer lezen
north

Oostendse Garnaalkroket

Restaurant North
Meer lezen
Krokante noordzeevis tartaarsaus peterselie
Nick Decombel

Krokante noordzeevis - tartaarsaus - peterselie

Brasserie David
Meer lezen
Pasta puttanesca met zeewolf
Nick Decombel

Pasta puttanesca met zeewolf

Maison Annette by Chef Vito
Meer lezen
Amy's Berry Nest
Nick Decombel

Amy's Berry Nest

ICE ICE AMY
Meer lezen