Hieronder vind je alle praktische informatie omtrent de prijzen, de bereikbaarheid en de toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

Datums

Zaterdag 22/06
van 11.00 tot 21.00 uur
Zondag 23/06
van 11.00 tot 19.00 uur

Locatie

Zeeheldenplein
8400 Oostende

Prijzen

Gerechten kosten 6 euro per bordje (m.u.w. van de verse garnalen en de huisgemaakte vissla, die kosten 4 euro per bordje). Er wordt betaald met een kaart die opgeladen kan worden aan de kassa.

Cashback

Het bedrag dat na het evenement op de kaart blijft staan*, kan je tot en met 7 juli 2019 terugvorderen via www.visitoostende.be/cashback

*Let op: enkel bedragen die effectief door jou betaald werden, kunnen teruggevorderd worden. Bedragen die gewonnen of geschonken werden, zijn niet terugvorderbaar.

Waarborg

Voor glazen en flessen wordt aan de bar 0,50 euro waarborg gevraagd. Dat bedrag wordt na teruggave van het glas of de fles in de leeggoedtent, opnieuw op de kaart gezet.

*Enkel bedragen die effectief door jou betaald werden, kunnen teruggevorderd worden. Bedragen die gewonnen of geschonken werden, zijn niet terugvorderbaar.

Bereikbaarheid

'À l’Ostendaise - Kom Proeven!' is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn verschillende parkings in de buurt. We raden aan zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of met de fiets te komen.

Fiets

Tijdens het weekend van 'À l'Ostendaise - Kom Proeven!' worden extra fietsenstallingen geplaatst in de Montgomerykaai en op de Albert I-promenade bij de Rock Strangers.

Trein

Er is een rechtstreekse verbinding van en naar Kortrijk, Gent, Brussel en Antwerpen. Voor internationale reizen is er een rechtstreekse verbinding naar Rijsel, en met de Thalys naar Parijs (over Brussel).

Bus & Tram

Ook met de bus en tram is 'À l'Ostendaise - Kom Proeven!' gemakkelijk te bereiken. In beide gevallen zijn Station Oostende en Marie-Joséplein de dichtstbijzijnde haltes.

Auto

Vanuit Nederland of Duitsland
Rij richting Gent, vervolgens richting Brugge (E40) en dan naar Oostende (E40/A10)

Vanuit Frankrijk
Rij richting Kortrijk, vervolgens richting Brugge (E17) en dan naar Oostende (E40/A10)

Vanuit UK
Eurotunnel via Calais of Duinkerke richting Brugge-Oostende (A16/E40)

Vanuit Brussels Airport
Rij richting Gent, vervolgens richting Brugge (E40) en dan naar Oostende (E40/A10)

Parking

Oostende heeft een een groot aantal betalende en niet-betalende parkings. De dichtstbijzijnde parkings zijn Parking Station-Zee en Parking Visserskaai. Via deze link vind je meer informatie over de beschikbare parkings in Oostende.

Toegankelijkheid

'À l'Ostendaise - Kom Proeven!' is zeer toegankelijk voor mensen met een beperking.

Faciliteiten

Op het evenement zijn aangepaste toiletten voorzien. Die zijn gelokaliseerd bij de Rock Strangers.

Parking

De dichtstbijzijnde aangepaste parkeerplaatsen liggen op Parking Visserskaai.

Kiss and Ride

De parkeerstrook langs het terrein kan dienst doen als Kiss and Ride voor mensen met een beperking.

Met vragen over toegankelijkheid kan je tijdens het evenement terecht bij de infostand die aanwezig zal zijn bij de leeggoedstand.