Als er twee lokale horecaondernemers zijn die een duurzame ‘van visser tot bord’-filosofie uitdragen dan zijn dat ontegensprekelijk Michiel Rabaey en Nathalie Hiele van restaurant STORM. Voor Ostendaise kiezen ze voor de catch of the day.
STORM
Adres
     Hendrik Baelskaai 21
8400 Oostende
België
Contact
    059 28 02 61
info@stormoostende.be
   
  Dit gerecht kan je proeven op het festival:
Catch of the day
 
    
      Nick Decombel
      
  
  STORM serveert op Ostendaise de "Catch of the Day": verse vis, gevangen de nacht ervoor, afgemaakt met een bouillabaisse-espuma, zeewiercrumble en een Franse pistou. Het gerecht wordt verrijkt met een klein krabbetje, voor een smaakvolle, huiselijke ervaring.
Allergenen
  
            gluten, schaaldieren, ei, vis, pinda, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwavelioxide / sulfiet, lupine & weekdieren
      
  
     
   
   
  