Visburger "FoodBox" style

Visburger in krokante toast met garnituren van de korte keten

Allergenen:
gluten, ei, vis

de FoodBox

Chefs van Hotelschool Ensorinstituut Oostende

Hotelschool Ensorinstituut Oostende wordt vanaf 1 september 2019 “de FoodBox” Oostende. We staan in onze nieuwbouw garant voor degelijk uitgeruste vaklokalen met aandacht voor up-to-date lesmateriaal, nieuwe apparaten en materialen om de lessen te kunnen organiseren volgens de hedendaagse tendensen en normen. Naast het aanleren van basistechnieken op het vlak van keuken en restaurant, legt de school ook het accent op de ontwikkeling van het creatieve talent van elke individuele leerling en bereiden ze elke jongere grondig voor op het latere beroepsleven.

Ze leren de studenten ook aandacht hebben voor duurzaamheid en korte ketenproducten, vandaar de keuze voor het gerecht: een “visburger” waarin de minder populaire Noordzeevissen verwerkt worden en garnituren uit de korte keten gebruikt worden.

Leerlingen van de hotelschool